Summon Stone is een website waarop mensen high-quality guides kunnen lezen voor het wereld beroemde computerspel: World of Warcraft. De site trok eerst rond de 5000/10000 bezoekers aan per dag. Na onze samenwerking groeide de site al snel naar 50.000+ bezoekers per dag.

De site maakte gebruik van een hele elegante en gemakkelijk te navigeren layout.
De website moest net zo goed functioneren op tablets als op computers.
Omdat de mobiele versie zo snel mogelijk moest zijn hebben we ervoor gekozen geen afbeelding te gebruiken op de website, zoals achtergronden of logo's.
 

Uitdaging

De naamsbekendheid vergroten en meer bezoekers aantrekken naar de website.

Oplossing

Wij begonnen met het verbeteren van de website op mobiele apparaten en daarnaast hebben wij iedere pagina geoptimaliseerd voor alle grote zoekmachines. Uit onze analyse bleek dat er rondom deze zoekwoorden veel competitie was, maar het was ons gelukt om de site in de top 3 te laten verschijnen. Verder hebben wij de website verbeterd voor gebruiksvriendelijkheid, zodat de mensen langer op de site bleven en op een betere manier zich kon navigeren op de website.

Resultaat

De website stond na enkele weken in de top 3 van Google, tevens groeide de sociale media accounts ook hard en al snel groeide de site van 5.000 unieke bezoekers per dag naar 50.000 unieke bezoekers per dag. Na enkele maanden was de site over gekocht door een concurrent.

Sociale Media Marketing

SEO

Responsive Design

De Klant

“Wij hebben onze SEO aan laten passen zodat we meer bezoekers zouden krijgen, en dat gebeurde. In een zeer competitieve markt stonden we als snel in de top 3 en verdubbelde onze bezoekers. ”

 

Voorgaande Projecten

Bekijk alle projecten